Welkom

Inleiding

Als ondernemer is het uitermate belangrijk, dat uw financieel pakket in orde is. Zodat u zich volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Want daar ligt immers uw hart.

Doordat wij pro-actief meedenken, bent u verzekerd van een up-to-date zakelijk en financieel pakket. Dus ook uw verzekeringen, de koude acquisitie en de secundaire arbeidsvoorwaarden (de zgn. verzekerbare arbeidsvoorwaarden ) voor u en uw medewerkers zijn bij ons in goede handen.

Op het gebied van ” Verzekerbare Arbeidsvoorwaarden ” werken wij nauw samen met enkele gespecialiseerde partners. Vanzelfsprekend gaat alles in goed overleg. Zodat u precies weet hoe u ervoor staat. Samen zorgen we dat u úw zaken kunt ( blijven ) doen.

Pensioen

Eén op de drie ondernemers heeft helemaal niets geregeld voor een inkomen na het beëindigen van het bedrijf. Weet u bijvoorbeeld wat voor u een goed pensioen is? Heeft u denkt u voldoende geregeld?
Bij ODJZ adviesbureau Arnhem zijn we van mening dat het verstandig is verzekerd te zijn van een goed pensioen onafhankelijk van het succes van uw bedrijf.
Uiteraard zijn er door de overheid ook regelingen getroffen voor uw oude dag. Alleen zijn deze in de meeste gevallen niet voldoende. Zeker niet in vergelijking met uw huidige inkomen.

pensioenODJZ heeft voor haar leden een team van (pensioen) specialisten geselecteerd die allen een gerenommeerde naam hebben op het gebied van zakelijke verzekeringen en financiële diensten. Deze expertise strekt zich uit over een breed gebied waaronder inkomensvoorzieningen voor u, uw onderneming en uw medewerkers. Deze specialisten stellen uw belangen en behoeften centraal en dragen pasklare oplossingen aan die zij in alle onafhankelijkheid selecteren. Zo heeft u uw eerste voordeel al te pakken. U hoeft immers niet meer opzoek, in een doolhof aan pensioenaanbieders en financieel adviseurs, naar een goede en betrouwbare adviseur die voor u klaar staat! Dat hebben wij namelijk voor u gedaan.

Kijk hier eens voor meer informatie over folderverspreiding en het huis aan huis verspreiden van folders.

0
0
0
0
0
0