Starters

Het starten van een onderneming vraagt een goede voorbereiding. Een eigen onderneming is meer dan het nastreven van ambities. Als startende ondernemer is het belangrijk de kansen en risico’s van een eigen zaak te onderzoeken.

Voor de start moet u vele zaken op een rij zetten van financiële, fiscale, juridische, organisatorische zaken tot persoonlijke aspecten van het ondernemen. Bij Ondernemen doe je zelf bent u als starter aan het goede adres. Word lid met  50 % korting op de lidmaatschapsbijdrage en profiteer van de vele collectieve voordelen voor ondernemer, bedrijf en personeel.

De komende maanden kunt u als starter nog veel meer van Ondernemen doe je zelf verwachten. Naast het aanbieden van diverse starterpakketten, op het gebied van financiering, verzekeringen en autoleasing, biedt ODJZ en haar partners u als starter volop voordelen zowel zakelijk als privé.

Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u meer informatie over een lidmaatschap vul dan het contact- annex offerteformulier in en een van onze intermediairs zal dan binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend met u contact  opnemen. U kunt het contact- en offerteformulier vinden door te klikken op de onderstaande button offerte. U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contact- en offerte formulier op de diverse productpagina’s van onze aanbieders.

Interessante websites

Belastingdienst Fiscale informatie, zoals BTW, loonbelasting en starterfaciliteiten.
CBS Statistische informatie over tal van ontwikkelingen in Nederland.
EIM Doet onderzoek op het gebied van bedrijfsoprichting, bedrijfsgroei en tal van andere ondernemingsaspecten.
KVK Informatie die helpt bij een goede start.
NOAB Nederlandse orde van administratie- en belastingdeskundigen.
NOVAA Site van de AA-accountants.
SRA Praktische informatie over SRA, werken bij SRA, cursussen en op- leidingen voor de accountants- praktijk en (actuele) onderwerpen voor mkb-ondernemers.
Subsidieshop Overzicht van subsidies speciaal voor ondernemers.
Syntens Ondersteuning voor innovatieve ondernemers.
0
0
0
0
0
0